tiistai 14. syyskuuta 2010

Keväästä nautiskelua

Aamuisin herääminen aurinkoiseen ja lämpimään päivään on piristänyt mieltä todella. Vaikka mittari näyttää vielä alle kymmentä, mutta aurinko lämmittää jo todella ihanasti, ja se auttaa taas jaksamaan ja innostumaan uudesta päivästä.

Viime kuukaudet on todella kuluneet nopeasti, ja on tässä tekemistäkin riittänyt. Häävalmistelut on vieneet suurimman osan ajasta, ja niitä on mielellään tässä tehnytkin :D

Kutsukortit tuli tehtyä muutamassa päivässä, ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Kutsut ovat yksinkertaisia, mutta silti kauniita (heh, omakehu haisee...)

Tässä kutsun etusivu:



Ja tässä sisältä:



Kokonaiset 43 kutsua lähti viime viikolla ympäri Suomea, yhteensä kutsuttavia on 89.

Löysin myös aivan täydellisen hääpuvun. Se ei tosin ole mitään sellaista mitä sen halusin alunperin olevan. Se ei ole kaksivärinen, se ei ole kaksiosainen, ja siinä on laahus. Mutta se on täydellinen! :D Siitä en kuvaa nyt laita, koska en halua, että sitä vieraat etukäteen näkevät.

Vielä on paljon tekemistä ja hankittavaa, kuten
* sulhasen puku
* kengät kummallekin
* sormus (yksi on varauksessa, mutta vielä etsitään)
* morsiusneitojen puvut täytyy ommella
* kukat
* tiara ja korut
* ohjelmien ja menujen askartelu
* plaseeraus
* valokuvaus -> kuka suorittaa, ammattilaiselta ostettaessa se on niin julmetun kallista
yms yms..

Kaiken tohinan keskellä huomasin yhtenä päivänä, että herttinen, minun viirivehkani kukkii!! Jei! Koskaan aikaisemmin en ole saanut tuota kukkaa kukkimaan, ja tämä yllätti minut todella positiivisesti.



Olen löytänyt myös minulle uuden, aivan ihanan blogin Pellavasydän. Varmasti tulee seurattua jatkossakin!

Eiköhän tässä nyt ollut tälle päivälle tarpeeksi päivityksiä, mutta sainpahan taas blogiani ajan tasalle! =) Yritän vastedes olla hieman, krhöm, aktiivisempi tämän kanssa ;)

Ei kommentteja: