tiistai 14. syyskuuta 2010

hups!

Niinpä vain on muutama hetki ehtiny kulua viime kirjoituksesta.


Jotenkin vain on aina miettinyt, että kyllä mä huomenna taas kirjoitan, ja aina se vaan siirtyy ja siirtyy.. No, on täällä jotain valmistakin, ja keskeneräistä (ylläripylläri).


Puikoilla on edelleen ne yhdet villasukat, niitä vaan tuntuu olevan niin mahdottoman vaikee saada valmiiksi, kun lankana on musta. Ei mitään muuta kuin mustaa. Se kietaisuhuivikin odottelee edelleen, mutta tuumasin että se saa kyllä purkutuomion, on näet liian leveä, kun ohje on Novitan woolille ja mä olen tehnyt sitä seiskaveikasta. Siitä siis tulee joskus jotain muuta, kunhan vain keksisi että mitä..


Pipoja on valmistunut. Se aiemmin kertomani ruskea pipo Jatan ohjeella, tosin pienin muutoksin, ja sitten valkoinen pipo, ohjeen löysin Ullasta aikani nettiä selattuani, eli ohje on Kaira, tosin, 98 silmukkaa ei todellakaan riittänyt mun pääni ympäri (ympärys siis 58cm), joten pipo on kudottu 112 silmukalla (jos nyt oikein enää muistan, toki sen johonkin ylös kirjailin, mutta en nyt juuri löydä..)


Mutta näistä lisää sitten, kunhan saan kunnon kuvat aikaiseksi.. Ja nuo yhdet herkulliset sukat jotka ittelle on hyvää tahtia valmistumassa :D

Ei kommentteja: