tiistai 14. syyskuuta 2010

Huh Hellettä!

Luontoäiti yllätti todellisesti tarjoamalle meille todellisen helteen!


On ihanaa kun on lämmintä, mutta eilen olisi toivonut olevan vähän viileämpi keli kun jouduttiin yhteensä liki 6h istumaan kuumassa autossa, ilman ilmastointia... Olo oli illalla kotiin tullessa niinkuin olisi koko päivän istunut saunassa, ilman suihkua!


Kävimme siis isoveljeni luona Turussa, hänen pikkupoikansa sai itselleen nimen. Ihana pieni pulloposki, jolla ihan selvästi meidän suvun nenä <3 Harmitti vaan kovin kun unohdettiin kamera kotiin... Mutta toivottavasti velipoika lähettää kuvia sähöpostiin! ;)


Tänään on suunnitelmissa reissu Tampereelle, en vain vielä tiedä toteutuuko se kun yksi tuola vielä kuorsaa sängyssä.. Taitaa olla pieni krapulanpoikanen kylässä :P .




Ihanaa kun koivuissakin on jo lehdet! Yleensä tässä meidän kerrostalon läheisyydessä lentelee ja asustelee paljon pääskysiä, nyt en ole vielä nähnyt ainuttakaan =( Pääskyset kuuluvat ehdottomasti mun suosikkiasioihin kesässä!


Nyt taidan mennä jo herättelemään tuota yhtä unikekoa, jospa sitten sinne Tampereellekin jossain vaiheessa pääsisi lähtemään! :D
Oikein ihanaa kesäpäivää kaikille!

Ei kommentteja: