tiistai 14. syyskuuta 2010

Huoh...

Sain juuri valmiiksi pipon, joka on kyllä koetellut hermoja moneen otteeseen.


Aloitin ensin tekemään garnstudion patenttineulosmyssyä (en nyt saa linkkiä tähän, ne sivut ei mulla jostain syystä toimi), kunnes hokasin että väärin menny koko roska. Sitten aloitin palmikkomyssyä, ja ajattelin, että sehän olis komiaa jos palmikot sais valkosella langalla, kun pipo on muuten ruskea. Muutaman kokeilun jälkeen luovuin siitäkin ideasta.


Googlettamalla löysin sitten Jatan palmikkopipan ohjeen, ja eikun sitä soveltamaan. Lankana mulla siis käytössä Novitan Nalle, ruskeana. Resori 1o 1n, puikoilla 3,5mm, jonka jälkeen aloitin mallineuletta (tosiaan hieman soveltaen tuosta Jatan ohjeesta) ja siirsin silmukat 60cm pyöröpuikoille kokoa 4. Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes aloin kaventamaan pipoa. Nekin tein vähän miten sattuu... Päälaen tein kokonaan vain sileällä neuleella, ja sekös onkin nyt sitten typerän näköinen... Pipo on tällä hetkellä kostutettuna ja kuivumassa, joten katsotaan kehtaanko siitä huomenissa kuvaa laittaa.. Ottaa pattiin, mutta ei aina voi onnistua, varsinkaa eka kokeilu tehdä palmikoilla pipo.


No, jätetään pipot hetkeksi rauhaan, vaikka hirvittävästi tekiskin mieli tehdä valkoinen pipo, mutta kun tuossa on villasukkaa ja kietaisuhuivia (Novitan malli)tekeillä. Että jos sais ne tehtyä ennen kuin aloitan mitään uutta, luvata toki en voi, ettenkö jotakin uuttakin alottaisi ;)


Edittiä: Nyt jo tekisi mieli tehdä ruskeat sormikkaat kaveriksi pipolle... ;) ja palmikoista tietty!

Ei kommentteja: