sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Päivät 3 - 9

Heipä jälleen! Ja anteeksi niille, jotka täältä neulejuttuja haluaisivat, kyllä niitäkin tulee, jahka saan hiukan taas jotain neulottua ;)

Nyt ollaan siis cambridge kuurin kanssa jo päivässä 9 ja kokonaispudotus aloituspäivän aamusta tähän hetkeen on 4,9 kg. Konsultin kanssa pudotettiin keskiviikkona ateriamäärä kolmeen pirtelöön päivässä (keitot jätettiin kokonaan pois) ja se on aivan riittävä määrä. Muutamia hetkiä on ollut jolloin on tehnyt mieli syödä oikeata ruokaa ja mässäillä herkuilla, mutta ne olot menee onneksi nopeasti ohitte. On ollut todella motivoivaa huomata, että joka aamu kun puntarille astuu, on paino pudonnut. Pienin pudotus on ollut edelliseen aamuun verratuuna 300g ja suurin 900g. Tänään on jopa aamupunnituksenkin jälkeen lähtenyt vielä 600g, mutta se johtunee seuraavasta seikasta:
Tänään uskaltauduin ensimmäistä kertaa lenkkeilemäänkin kuurin aikana, ja 50 minuutin lenkin jälkeen olo on todella pirteä. En vielä kovin pitkää matkaa uskaltanut mennä, ja vauhtikin oli rauhallinen, mutta kyllä siinä hien sai pintaan, huono kunto kun on!

Ensi viikon keskiviikkona tapaamme jälleen konsultin, ja nyt mitataan jälleeen kehon rasva- ja lihas%, sekä viskelaarirasvat. Mielenkiinnolla odotan, onko niihin tullut muutosta =)

Seuraavaan  kertaan, MOI! :D

Ei kommentteja: