lauantai 22. tammikuuta 2011

Cambridge-päiväkirja

Mikä on Cambridge-kuuri? Se on painon pudotus ja hallinta ohjelma, jota on kehitetty monen vuoden aikana ja useita tutkimuksia hyväksi käyttäen. Lisää tietoa täältä.

Ajattelin kirjoittaa tänne edistyksestäni, tuntemuksistani ja mielipiteistäni kys. ohjelmaa kohtaan. Ohjelman aloitin, koska ylipainoa on vuosien saatossa kertynyt yli 50kg, ja laihdutus/elämäntapamuutosyritykset on kaatuneet jokainen vuorollaan. Jospa tämä sitten onnistuisi...

Ensimmäinen aamu siis takana, ja onhan se aika outoa aloittaa aamu pirtelöllä. Itse valitsin tämän aamun mauksi mansikan, ja se ei todellakaan päässyt suosikkilistalleni. Mieheni valitsi toffeen ja saksanpähkinän makuisen, ja oli kuulemma oikein hyvää.

Makuja pirtelöissä ovat minttusuklaa, kaakao, vanilja, cappuccino, banaani, mansikka ja toffee saksanpähkinä. Keittojen makuvaihtoehdot ovat vihannes, kana ja sieni, peruna ja purjo.

Mitään muuta täyspaastolla emme siis syö kuin näitä "pussiruokia". Helppoa. Ei tarvitse murhetia, että mitäs sitä tänään söisi, mutta saa kuitenkin kaikki tarvittavat ravintoaineet. Laihdutuksen edetessä, lisätään mukaan sitten oikeaa ruokaa asteittain.

Isoksi ongelmaksi meille muodostui kahvin juonti ilman maitoa ja sokeria. Kävin tänään sitten kaupasta ostamassa pari erikoiskahvia kokeeksi, josko ne paremmin maistuis. Kahvikupissa on tällä hetkellä höyryävän kuumaa vanilja-aromilla varustettua kahvia, ja kyllä se tavallisen juhla mokan voittaa.
Toinen ostos oli Pauligin Columbia-kahvi, sitä en ole vielä kokeillut, mutta mielipiteitä siitäkin tulee sitten jossain vaiheessa.

Edit/ Päivän toisena ruokana "nautin" vihanneskeiton. Heittomerkit siksi, koska syöminen oli todella tuskan takana. Maku oli järkyttävä. Ehkä se olisi mennyt ilman niitä punaisia klönttejä ja vähemmillä mausteilla. 

Ei kommentteja: